Apple Watch Stuck Verifying Update? Her er løsningen!

En ekspert forklarer hvorfor Apple Watch sitter fast og bekrefter en oppdatering og viser deg hvordan du løser problemet ved å følge en trinnvis guide.

Les Mer

FaceTime fungerer ikke på iPhone? Her er Why & The Fix!

En Apple-ekspert forklarer hvorfor FaceTime ikke fungerer på iPhone, iPad, iPod eller Mac, og hvordan du diagnostiserer og løser problemet for godt.

Les Mer

Min iPhone fortsetter å krasje! Her er den ultimate løsningen.

En Apple-ekspert forklarer hvorfor iPhone fortsetter å krasje og viser deg hvordan du kan løse problemet gjennom en rekke feilsøkingstrinn.

Les Mer

iPhone-ørehøyttaler fungerer ikke? Her er løsningen!

En Apple-ekspert forklarer hvorfor iPhone-ørehøyttaleren ikke fungerer, og viser deg hvordan du løser problemet ved hjelp av en trinnvis guide.

Les Mer

Bergingstittel kan legaliseres

Bergingstittel Kan det legaliseres?. Hvordan kan jeg eksportere en bergings- eller bergingsbiler til Mexico? Hva kan gjøres med en bergingsbil

Les Mer

Min iPhone vibrerer ikke! Her er The Real Fix.

En Apple-ekspert forklarer hvorfor iPhone ikke vibrerer, hvordan du løser problemer med vibrasjonsmotoren og reparasjonsalternativer for iPhones som ikke surrer.

Les Mer

Min iPhone sier ingen tjenester. Her er The Real Fix!

En tidligere Apple-ansatt forklarer årsaken til at iPhone sier No Service og forklarer hvordan du løser problemet, trinn for trinn.

Les Mer

Hvordan sette opp Face ID på iPhone, den enkle måten!

En tidligere Apple-teknologi forklarer hvordan du konfigurerer Face ID på iPhone, og hvordan du kan unngå vanlige feil som fører til at Face ID-installasjonsprosessen mislykkes.

Les Mer

Slik slår du på automatiske oppdateringer på iPhone: The Real Fix!

En Apple-ekspert viser deg hvordan du slår på automatiske oppdateringer på iPhone, slik at du aldri vil savne en annen viktig iOS-oppdatering!

Les Mer

iPhone vil ikke holde kontakten med WiFi? Her er Why & The Real Fix!

En Apple-ekspert forklarer hvorfor iPhone ikke vil holde kontakten med WiFi og viser deg hvordan du løser problemet for godt!

Les Mer

Twitter fungerer ikke på iPhone eller iPad? Her er The Real Fix!

En Apple-ekspert forklarer hvorfor Twitter ikke fungerer på iPhone og viser deg hvordan du kan løse problemet med en trinnvis feilsøkingsveiledning.

Les Mer

Hvorfor dør Apple Watch-batteriet mitt så raskt? Her er løsningen!

En iPhone-ekspert forklarer hvorfor Apple Watch-batteriet ditt dør så raskt og anbefaler mange tips du kan bruke for å forlenge batteriets levetid!

Les Mer

Bluehost-kampanjekode for 2021 | Ekte kupongkode; Spar over 50%!

Vår Bluehost-kampanjekode vil hjelpe deg med å spare over 50% på deres webhotellplaner i 2021. Ikke kast bort tiden din på kupongkodesider. Koden vår fungerer!

Les Mer

Min iPhone slår seg av i kaldt vær! Her er hvorfor og hva du skal gjøre.

En Apple-ekspert forklarer hvorfor iPhone slår seg av i kaldt vær og gir noen nyttige tips for å holde iPhone varm så den ikke slås av på deg!

Les Mer

Nye iOS 12-funksjoner: 9 ting vi er begeistret for!

En Apple-ekspert forteller deg om alle de nye iOS 12-funksjonene som ble introdusert på WWDC i juni 2018. Det er 9 ting vi er veldig glade for å fortelle deg om!

Les Mer

Hvor mye sukker inneholder ølet ditt?

Har øl sukker? Å telle karbohydrater i øl har blitt en normal og nødvendig del av en morsom kveld. Men skal du også

Les Mer

Kan du få fjernet føflekker mens du er gravid?

Kan du få fjernet føflekker mens du er gravid? Det er tilfeller hvor eksperter råder en kvinne til å fjerne en føflekk. Vær oppmerksom på disse øyeblikkene: føflekken plutselig

Les Mer

App Store sier 'Verifisering påkrevd' på iPhone? Her er Why & The Fix!

En Apple-ekspert forklarer hvorfor App Store sier 'Verifisering påkrevd' på din iPhone og veileder deg gjennom mange forskjellige løsninger for å løse problemet.

Les Mer

VPN på iPhone: Hva er det? og den beste VPN for iPhone-applikasjoner!

En Apple-ekspert svarer: 'Hva er en VPN for iPhone?', Hvordan sette opp en VPN på en iPhone kan holde informasjonen din trygg og de beste VPN-tjenestene!

Les Mer

Min iPhone sletter ikke bilder! Her er løsningen!

En Apple-ekspert forklarer hvorfor iPhone ikke vil slette bilder og lærer deg hvordan du kan løse problemet med en trinnvis guide.

Les Mer

Min Apple Blyant passer ikke til iPad-en min! Her er løsningen.

Har du problemer med å koble Apple Pencil til iPad? Vi viser deg hvordan du løser problemet med en trinnvis guide.

Les Mer

Min iPhone-berøringsskjerm fungerer ikke! Her er løsningen.

En Apple-ekspert forklarer hvorfor iPhone-berøringsskjermen ikke fungerer, hvorfor den ikke sveiper, og hvordan du løser problemet for godt.

Les Mer

Hvorfor er Mac-maskinen min så treg? Kan en Apple-datamaskin få virus?

En tidligere Apple-ansatt forklarer hvorfor Mac-en din går tregt og svarer på det eldgamle spørsmålet: 'Kan du få et virus for Mac?'

Les Mer